Program och aktuell tidsplan

För aktuell tidsplan, reservera bord till evenemang eller har du andra frågor når du oss bäst via bokningsförfrågan här på hemsidan.
Matgäster boka bord eller ring 0322-50949

feb 20 heldag
00:00
På torsdagar har vi ingen underhållning men vi serverar mat och dryck som vanligt! Öppettider 17-00 (med chans att vi stänger tidigare när sista gästen gått) Här finns helgens meny https://stationennorsesund.com/a-la-carte-menyn/
Ebba Forsberg med Ångmaskinen
00:00
Ebba Forsberg tillbaka med Ångmaskinen efter succé kväll förra sommaren! Vi älskar henne! Paketpris (Varmrätt, dessert och entré 675:-) Inträde 375:- Sittplatser denna kväll är fullbokad. Ståplatser går inte att boka, musiken börjar 21:00 och...
feb 22 heldag
BOUT TIME LIVE
00:00
BOUT TIME LIVE info kommer inom kort
feb 23 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
feb 27 heldag
QUIZ
00:00
Ronny Svensson är en svensk filmjournalist som bla. haft programmet Ronnys rullar på kanal 5 i många år. Numera är han permanent filmkritiker i nyhetsmorgon, även permanent quizmaster på stationen Norsesund där han har en...
feb 28 heldag
Rewind the 70s
00:00
Upplev 70-talets anda under en kväll här på stationen med underbara Karin Klingenstierna & co. Öppettider 16:00-01:00 Bandet startar 21:00 Entré 110:-
Rainbow Afton BOKAT OM TILL 18 APRIL PGA. SJUKDOM
00:00
Rainbow Afton med Down to Earth! Entré 120:- Tyvärr har Rainbow bandet bokat av och bokat om till 18 april istället. Denna kvällen kommer vi ha ett annat evenemang, info kommer inom kort.   Restaurangen...
mar 1 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
mar 5 heldag
00:00
På torsdagar har vi ingen underhållning men vi serverar mat och dryck som vanligt! Öppettider 17-00 (med chans att vi stänger tidigare när sista gästen gått) Här finns helgens meny https://stationennorsesund.com/a-la-carte-menyn/
The foster jenkyns
00:00
The Foster Jenkyns består av sex fagra män i sina bästa år som sett till sin livsuppgift att förädla världen träskdoftande och sydstatsosande rock’n’roll av bästa märke. Fyra av medlemmarna (Rolf, Göran, Fredrik, Tony) har...
Dylan Afton med Cronicles
00:00
Mycket Bob Dylan musik och lite mellanprat om Bob Dylans karriär! Entré 110:- Öppettider 15:00-01:00 Bandet börjar 21:00 Boka bord här på hemsidan eller ring oss på 0322-50949
mar 8 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
mar 12 heldag
00:00
På torsdagar har vi ingen underhållning men vi serverar mat och dryck som vanligt! Öppettider 17-00 (med chans att vi stänger tidigare när sista gästen gått) Här finns helgens meny https://stationennorsesund.com/a-la-carte-menyn/
Chet Baker kväll med Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd
00:00
En Chet Baker-kväll med: Jan Sigurd Anna-lena Brundin Chico Lindvall Erik Tengholm Lasse Lundström     Anna-Lena Brundin har en lång musikalisk bakgrund som sångerska vid sidan av humorn. Hon har gjort 5 cd-skivor, bland...
mar 15 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
mar 19 heldag
00:00
På torsdagar har vi ingen underhållning men vi serverar mat och dryck som vanligt! Öppettider 17-00 (med chans att vi stänger tidigare när sista gästen gått) Här finns helgens meny https://stationennorsesund.com/a-la-carte-menyn/
Staffan Hellstrand & Ångmaskinen
00:00
Staffan Hellstrand med fantastiska bandet Ångmaskinen besöker stationen! Entré 295:- Paketpris 595:- (Varmrätt, dessert och entré) Öppettider 16:00-01:00 Bandet börjar spela klockan 21:00 Denna kväll gäller endast förbokning av bord. Ståplatser gäller drop-in. Boka här...
Country Afton med Until North
00:00
Country kväll med bandet Until North! Entré 110:- sätt på dig stövlarna och ta dig till stationen! ÖPPETTIDER STATIONEN 15:00-01:00 FÖR MUSIKEN: KL 19 MIDDAG KL 21 BANDET BÖRJAR SPELA
mar 22 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
mar 26 heldag
QUIZ
00:00
Ronny Svensson är en svensk filmjournalist som bla. haft programmet Ronnys rullar på kanal 5 i många år. Numera är han permanent filmkritiker i nyhetsmorgon, även permanent quizmaster på stationen Norsesund där han har en...
mar 29 – mar 30 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
ESKIL- ett överraskande drag
00:00
Hårt, romantiskt och galet kul (one of a kind) Dragspelstrubaduren Håkan E Eskilsson, mångårig erfarenhet som artist. Många har sett honom som dragspelande grönklädd clown i familjeunderhållningen Allgott & Villgott. https://dragspelstrubadur.se Detta kommer vara en...
apr 5 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
apr 12 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
apr 19 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
apr 23 heldag
QUIZ
00:00
Ronny Svensson är en svensk filmjournalist som bla. haft programmet Ronnys rullar på kanal 5 i många år. Numera är han permanent filmkritiker i nyhetsmorgon, även permanent quizmaster på stationen Norsesund där han har en...
apr 26 heldag
SÖNDAG
00:00
Kom in till oss på söndagar där vi dukar upp restaurangen och tänder alla ljus vi har! Vi långkokar scweinshaxen under lördags kvällen och bankar schnitzeln på söndag morgon! Välkomna!
Eve´n More å även Lars
00:00
Eve’n More å Även Lars. Hemmasnickrade låtar från Västra Bodarna Eve’n More består av: Eva jaconelli Ulf jaconelli Jåke andersson Claes Westerholm. Även Lars består av: Lars ljungqvist   Öppettider: 16:00-01:00 FÖR MUSIKEN: middagen börjar...
jun 25 heldag
QUIZ
00:00
Ronny Svensson är en svensk filmjournalist som bla. haft programmet Ronnys rullar på kanal 5 i många år. Numera är han permanent filmkritiker i nyhetsmorgon, även permanent quizmaster på stationen Norsesund där han har en...